Välkommen på jobbmatchning på tisdag – Wikan personal finns på plats!

Tisdagen den 12 november kl. 10-12 arrangeras nästa jobbmatchningstillfälle, där du som är arbetssökande får möjlighet att matchas mot de företag som kommunens arbetsmarknadsenhet och Arbetsförmedlingen har regelbunden dialog med.

Genom jobbmatchningens upplägg kan du som kommer få ett försprång jämfört med att enbart söka utannonserade tjänster.

Denna tisdags matchning kommer Wikan personal att vara på plats och matcha mot ett stort antal tjänster inom både tjänstemannasidan och kollektivsidan, t.ex. ekonomi, administration, kundtjänst/reception, HR, order, inköp, konstruktion, produktionsledare/produktionschef, projektledare, kvalificerade montörer, TIG svetsare, CNC operatörer och  verktygsmakare.

Även studie/yrkesvägledare finns på plats på under tisdagens matchning.

Plats och tid

  • Arbetsmarknadsenhetens och Arbetsförmedlingens lokaler, Kyrkogatan 6 i Broby
  • Tisdagar kl. 10-12.

Mer information

För diskussion om andra utvecklingsmöjligheter finns även studie- och yrkesvägledare tillgängliga. Du behöver inte vara inskriven hos Arbetsförmedlingen för att komma och anmälan behövs inte.

Driver du ett företag?

Arbetsmarknadsenhetens ambition är att hitta kandidater för era anställningsbehov. De företag som deltar väljer själva om de vill vara synliga för de sökande eller anonyma i ett första skede. Matchningen utgår alltid från företagens behov.

Vid tillfällena finns möjlighet att vara med på plats, för att mingla med arbetssökande och kanske ta chansen till en speedintervju.

Kontakt
Jens Skarp, Arbetsmarknadskonsulent
jens.skarp@ostragoinge.se | 044-775 67 31


Hittade du inte vad du sökte?