Trollarinken öppnar igen tisdag den 27 oktober

Tisdagen den 27 oktober öppnar Trollarinken upp igen efter att varit stängd sen lördagen den 17 oktober, då kommunen fick information om att det fanns spelare i Glimma Hockey med konstaterad covid-19-smitta.

Till på tisdag är städningen och behandlingen av Trollarinken klar vilket möjliggör öppning.

Kommunens allmänåkning och curlingverksamhet är då öppen igen.

Dialog med och information till de föreningar som bedriver verksamhet i hallen har skett och vi hänvisar till respektive förening gällande deras aktiviteter och verksamheter.

Vi följer löpande utvecklingen och verksamheterna i Trollarinken samt på våra övriga anläggningar. Beroende på utvecklingen kan nya beslut om anläggningarnas tillgänglighet komma att ske. Information om detta kommer i så fall att publiceras på kommunens hemsida.

Vi hänvisar också till de allmänna rekommendationer och råd som gäller för covid-19.


2020-10-19

Trollarinken kommer tills vidare att hållas stängd för all verksamhet (både allmänåkning och föreningsverksamhet) efter att spelare i Glimma Hockey har konstaterats smittade med covid-19. Utöver stängning kommer vi även att genomföra en utökad städning av hallen i början på veckan.

Information gällande öppethållande i hallen kommer att uppdateras så fort vi har mer information att ge.


2020-10-17

Östra Göinge kommun har idag (2020-10-17) fått information om att flera spelare i Glimma Hockey har drabbats av sjukdom med corona-liknande symtom. Inga konstaterade fall finns, men som en säkerhetsåtgärd har Glimma Hockey valt att ställa in all sin verksamhet under en vecka.

Kommunen har även haft en dialog med övriga föreningar som bedriver verksamhet i Trollarinken.

Utifrån den information som vi fått till oss och den dialog som vi haft med föreningarna så kommer ishallen att hållas stängd för all verksamhet under helgen.

Som en ytterligare säkerhetsåtgärd kommer det även att genomföras en utökad städning av hallen i början av veckan.

Informationen kommer att uppdateras löpande gällande situationen i hallen.

 

Glimma Hockey webbsida


Hittade du inte vad du sökte?