Spännande träffar för näringslivet i Östra Göinge!

Förra tema-frukosten diskuterade vår gästande panel temat "Tillväxt i Östra Göinge"

Under maj och juni har vi några riktigt intressanta studiebesök, träffar och diskussioner att erbjuda! Vi ser fram emot att träffa dig på alla eller några av träffarna.

15/5 Studiebesök och frukost på Tydingesjöns festplats & camping

Den 15 maj, 07.30 – 09.00, är det dags för årets första studiebesök. Denna gång kommer vi träffa de nya ägarna för Tydingesjöns festplats och camping Danne Stråhed, Pia Mattsson och Stefan Arnesson som berättar om sina planer för framtiden.

Anmäl dig till: naringslivsenheten@ostragoinge.se

28/5 Diskussion om Översiktsplanen och Svenskt Näringslivs enkätresultat

Du som företagare i Östra Göinge bjuds in till Pappersbruket i Östanå för att ge dina åsikter, tankar och synpunkter på den nya översiktsplanen som Östra Göinge kommun ska ta fram. Översiktsplanen är en viktig grund för Östra Göinges långsiktiga utveckling och planeras vara klar våren 2019.  Carina Centren från Svenskt Näringsliv kommer också finnas på plats för att prata om de enkätresultat de samlat in under våren. Enkäten är en del i grunden för rankingen över företagsklimatet som presenteras i september. Välkommen till Pappersbruket i Östanå, 11.00 – 13.00 den 28 maj. Vi vill ha din anmälan senast 21/5. Vi bjuder på lunch!

12/6 Tema-frukost

Frukostträff på temat 10-mila, en av de största orienteringstävlingarna i norden som kommer till Glimåkra 2019, och hur du som företagare påverkas och kan dra nytta av detta evenemang.
Broby Gästis | 12 juni | 7.30 – 9.00
Anmälan senast 7 juni till: naringslivsenheten@ostragoinge.se
Frukost till självkostnadspris 85 kr.


Förra tema-frukosten diskuterade vår gästande panel temat "Tillväxt i Östra Göinge"

Hittade du inte vad du sökte?