Se föredraget med Matilda Voss Gustavsson live ikväll

Idag, måndag den 26 oktober kl. 19.00, är det dags för den sista och avslutande delen av föredragsserien #metoo – 3 år senare. Det här vill du inte missa!

Föredragshållare är Matilda Voss Gustavsson, journalisten som i november 2017 skrev reportaget om kulturprofilen och hans kopplingar till den Svenska Akademien. Reportaget gav röst till några av de kvinnor som kulturprofilen genom åren kränkt sexuellt. Dessa kränkningar hade i kulturkretsar varit kända i decennier, men först med Matilda Voss Gustavssons texter bröts den tystnadskultur som omgärdat detta. Matilda Voss Gustavsson tilldelades stora Journalistpriset 2018 i kategorin Årets avslöjande, för denna granskning.

Föredraget sker i samarbete med ABF Skåne Nordost och Marika Wachtmeister.

 

Tid och plats

Tid: Måndag 26 oktober kl. 19.00
Plats: Kulturhuset Vita Skolan i Broby

 

Biljetter och entré

Föredraget är i dagsläget fullbokat!
OBS! Du som har bokat en biljett men vet att du inte kommer kunna närvara – vänligen avboka din biljett via telefon 044-775 61 40, så att nästa person i kö kan få möjlighet att gå istället för dig.

Fri entré men biljett krävs. Biljetter hämtas/bokas på något av biblioteken eller bokas via epost: kultur@ostragoinge.se eller via telefon 044 775 61 40 (under Broby Biblioteks öppettider).

 

Vi sänder live

Vi corona-säkrar arrangemanget genom att det maximalt kan vara 40 personer i publiken. Du som inte hunnit få tag i en biljett kan fortfarande se föredraget live via Östra Göinge kommuns Facebook-kanal.

 


Hittade du inte vad du sökte?