Östra Göinge kommun är en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor

Karriärföretagen har sedan 2011 identifierat Sveriges främsta arbetsgivare och i år är Östra Göinge kommun en av de som får utmärkelsen.

Motiveringen lyder

I Östra Göinge kommun är alla verksamheter samlade i en förvaltning vilket skapat en platt organisation där samtliga medarbetare har möjlighet att påverka. Med kommunens invånare i fokus arbetar man efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun har även satsat stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare och utses därmed till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

 

 

500 organisationer har utvärderats

Utmärkelsen att vara en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor delas årligen ut till organisationer som fokuserar på medarbetarnas utveckling, ett ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats.

Inför Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor har över 500 organisationer utvärderats utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, rekrytering, internt- och externt employer brand och mycket mer.

Över 16 000 recensioner har analyserats

Karriärföretagen har i undersökningen mätt organisationernas kommunikation som arbetsgivare, utvärderat tidigare medarbetarundersökningar eller låtit medarbetare själva få berätta vad de tycker om sin arbetsgivare i den anonyma undersökningen Employee Engagement.

Det slutgiltiga urvalet har sedan gjorts av en jury av interna Employer Branding och Rekryteringsexperter som granskat underlaget för respektive organisation. I processen har över 16000 recensioner samlats in och analyserats för att komma fram till de Topp 100 och sedermera de Topp 50 organisationerna som belönas med utmärkelsen att vara en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

Kika in på Östra Göinges kommuns sida hos Karriärföretagen http://karriarforetagen.se/company/oestra-goeinge-kommun

”Det är verkligen kul att bli en av de 50 mest spännande offentliga arbetsgivarna i Sverige. Våra medarbetare gör dagligen ett fantastiskt jobb vare sig det är i hemtjänsten, i skolmatsalen eller med våra barn och unga. Det är skönt att medarbetarna själva tycker att de har ett spännande, engagerande och utvecklande arbete. Vi hoppas kunna erbjuda fler människor intressanta och spännande jobb i vår kommun.” – Katarina Brännlund, HR-Chef Östra Göinge kommun


Hittade du inte vad du sökte?