Nu har friluftsbaden öppnat för säsongen!

Idag, torsdagen den 17 juni, öppnar våra friluftsbad Trollabadet i Glimåkra och Hanaskogsbadet för säsongen. Baden håller öppet klockan 10-20 fram till och med den 22 augusti. Observera att mellan kl. 10-11 är den stora bassängen endast öppen för motionssim. Från kl.11 är det öppet för alla i alla bassänger.

Kiosken är stängd men du är varmt välkommen att ta med egen fika. Du kan också hålla utkik efter våra sommarföretagare som kommer att sälja glass vid olika tillfällen.

Omklädningsrummen är för tillfället stängda på grund av covid-19. All omklädning sker därför utomhus. Använd uteduscharna innan du hoppar i bassängen.

Kom ihåg att visa hänsyn och att hålla avstånd till andra sällskap, både runt bassängen och på gräsmattorna.

Begränsning utifrån gällande restriktioner

Vi har för närvarande begränsat antal samtidiga besökare på badet utifrån gällande restriktioner. För Trollabadet är det 600 personer och för Hanaskogsbadet 500 personer.

Om vi kommer upp i maximalt antal samtidiga besökare kommer vi att tillfälligt behöva stänga badet för fler besökare. Det gäller oavsett vilken biljettyp du har, det vill säga även om du har säsongskort.

Vi hoppas på förståelse för detta eftersom vi alla fortsatt måste hålla i och hålla ut ett tag till.

 

Öppettider, motionssim och priser

Du kan läsa mer om öppettider, priser, ordningsregler och vad som gäller för olika tider i bassängerna på vår webbplats under rubriken Badplatser.

 

Varmt välkommen till en härlig badsommar!


Hittade du inte vad du sökte?