Missa inte Sveriges bästa näringslivsdag den 16 september!

Näringslivsdagens tre huvudpunkter på Stora Scenen är kopplade till ledorden KRAFT, MOD och STOLTHET. Nytt för i år är att miniseminarierna har ersatts av mer tid till nätverkande, efter önskemål från tidigare år.

Kraft med Susanne Pettersson

Första föreläsaren är Susanne Pettersson – mental rådgivare, inspiratör, föreläsare och utnämnd till årets kvinnliga talare 2018 som kommer med sin bejublade föreläsning Kraften i dig. Susanne Petterson är en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete, bördig från Tyringe utanför Hässleholm och tidigare elitidrottare inom tennis. Susanne kommer tala om att vad som krävs för att må och prestera bra, hur man hanterar motgångar och hur man våga byta och bryta mönster.

Mod med Petter

Näringslivsdagens andra huvudtalare är Petter! Artisten, varumärket och entreprenören har ända sedan barnsben haft modet att gå sin egen väg och kreativiteten har varit hans språk. Med exempel från sitt eget liv kommer vi få lyssna på vikten av att gå sin egen väg, att hitta glädjen i det man gör och att ha viljan att övervinna sina motgångar. Hans ständiga förnyelse, framåtanda samt outtömliga kärlek till musiken och språket har gjort Petter till en levande legend på den svenska musikscenen, men även till en framgångsrik entreprenör med stort mod.

Stolthet med lokala företag

”Stolt”. Att vara glad över, att vara nöjd med och att imponeras av. Varje dag ska vi vara stolta över alla de som varje dag går till jobbet för att göra nordöstra Skåne ännu bättre. Att uttrycka stolthet är inte alltid ett svenskt signum, men det vill vi göra när vi introducerar ledordet ”stolthet” genom ett av huvudnumren på Stora Scenen. Sex företag berättar om vad som gör dem stolta, vad som utmanar dem varje dag och vad som gör att de lägger ner själ och hjärta i just sina företag. Att vara stolt över det som finns här och berätta det för varandra tror vi gör oss starkare och ger oss större mod.

Boka din biljett!


Hittade du inte vad du sökte?