Flyttad konsertplats och ny biljettchans till Louise Hoffsten!

Louise Hoffsten, Foto: Vilma Colling

Till följd av ett stort intresse och högt biljettryck till konserten med Louise Hoffsten och kammarorkestern Musica Vitae så har vi nu flyttat konserten till Glimåkra kyrka och öppnar biljettförsäljningen igen.

Man kan som tidigare köpa eller boka biljett enligt nedan.

 

BILJETTER OCH ENTRÉ

Vuxna 100 kr, gratis för barn och unga upp till 18 år.
Förköp på biblioteken eller boka på kultur@ostragoinge.se eller tel. 044-775 61 40 (under Broby biblioteks öppettider). Biljetter säljs även vid speltillfället i Glimåkra kyrka i mån av plats, dock rekommenderar vi alla att förköpa biljett för att vara säker på att få plats.

Redan köpta och bokade biljetter eller ni som satt upp er på reservlistan gäller fortfarande. Ni behöver alltså inte göra mer utan tidigare biljetter och bokningar/reservationer gäller.

TID

10 september kl. 19.00

PLATS

Glimåkra kyrka

 

Louise Hoffsten är en av landets mest folkkära artister med sin respektingivande 30-åriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz. Hon har även synts i program som Stjärnorna på slottet, Melodifestivalen och hösten 2018 i Så mycket bättre.

Att lyssna till den 40-årsjubilerande orkestern Musica Vitae är intimt och nära, storslaget och färgsprakande dramatiskt. Ensemblen presenterar okonventionella och unika musikaliska kombinationer världen över. 2017 svarade Musica Vitae för musiken vid årets Nobelprisbankett och 2018 genomförde de en succéartad turné i Japan.


Arr: Östra Göinge kommun i samarbete med Musikskolan och Musikriket/Musik i Syd


Louise Hoffsten, Foto: Vilma Colling

Hittade du inte vad du sökte?