Kommunens nominering gav goda resultat

I början av året nominerade Östra Göinge kommun via Näringslivschef Karl-Axel Hill företaget Klubbkompis AB till Årets Entreprenör 2017 som är ett samarbete mellan Region Skåne och Forza Of Sweden. Inför årets upplaga av Entreprenör Skåne 2017 sökte man unga företagsledare i de 33 skånska kommunerna. Årets tema var ”Snabbväxare”.

Motiveringen löd:
”Syskonen Sandra, Gordon och Robin Liljegren har med stor framgång på några få år startat och driver ett modernt möbelföretag med webbförsäljning, varuhus, lager, distribution samt utökat med ett nytt egenbyggt varuhus i Falköping. Syskonen arbetar målmedvetet med stort engagemang, mycket entreprenörskap med idéer och tankar som också omsätts till verklighet.”

 

 

Syftet med Entreprenör Skåne är att ge unga entreprenörer nya affärsmöjligheter och kontaktnät både i och utanför Skåne. Samtidigt lyfts entreprenörerna och synliggör det lokala näringslivet i Skånes kommuner samt representerar Skåne och sina bolag vid spännande nätverksträffar. Genom träffarna som nomineringen ledde till fick Klubbkompis chans att knyta många bra kontakter.

Gordon Liljegren, en av de tre syskonen som grundade och driver Klubbkompis berättar; ”Vi träffade ett annat företag under en av träffarna som kunde erbjuda en tjänst som vi hade eftersökt länge. Vi fick bra kontakt och det känns alltid bättre att få ett ansikte på personen man inleder affärsrelationer med.”

Östra Göinge kommun är glada över att nomineringen gav resultat och önskar Klubbkompis lycka till i framtiden!

Läs mer om Entreprenör Skåne

 


Hittade du inte vad du sökte?