Hur vill du se utvecklingen av Glimåkra?

Har du några idéer på hur utvecklingen av Glimåkra skulle kunna se ut? Nu är det dags att börja samla ihop tankarna till mötet den 4 februari där grunden för byns framtid ska läggas.

Efter Glimåkra Utvecklings årsmöte (som börjar 18.00) är det dags för Nästa Glimåkra att ta över taktpinnen för kvällen. Var med och forma Nästa Glimåkra med Trollacenter och Trollabackarna i fokus. Arbetsgruppen vill höra allt om dina idéer för att på bästa sätt kunna utveckla området vidare. 

Nästa Glimåkra är en arbetsgrupp som ingår i ett Lokalt Platsutvecklingsprojekt tillsammans med Näsum. Projektet stöds av Region Skåne och Coompanion Skåne. Målet med projektet är att göra en förstudie på vad som kan utveckla Glimåkra vidare. Tanken är att efter sommaren 2020, kunna presentera minst ett genomförbart projekt som sedan lever vidare i en ny organisation. Projektet stöds av Glimåkra Utveckling, men är frikopplat från deras organisation.

Under mötet bjuder Nästa Glimåkra alla vuxna på fralla och kaffe. Till barnen erbjuds både korv med bröd och diverse aktiviteter i en av Folkhögskolans lokaler (under uppsikt av frivilliga ledare).

Tid

4 februari klockan 18.30

Plats

Glimåkra folkhögskola

Har du frågor?

Om du redan nu har några funderingar eller tankar om Glimåkra och dess utveckling, hör gärna av dig till:

Tobias Bosson, projektledare
tobias.bosson@gmail.com,  0705-75 78 10


Hittade du inte vad du sökte?