Fiberutbyggnaden i Östra Göinge fortsätter för fullt

Arbetet med fiberutbyggnaden på landsbygden fortsätter! I områdena Hittarp och Snarrarp håller IP-Only just nu på med kundinstallationerna. De fortsätter sedan med grävning på både privata tomter och för stamnätet i området kring Helgeå vid Njura samt Glimminge, området omkring Östanå och därefter norr om Sibbhult (Barnakulla till Rolstorp), så länge vädret tillåter. Kundinstallationer genomförs under våren och sommaren 2023.

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla intresse för att få fiber installerat. Det gör du enklast på IP-Onlys hemsida här;  https://www.ip-only.se/privat/fiber/villa/

IP-Only byter namn till GlobalConnect

Samma tjänster under nytt namn när IP-Only blir GlobalConnect, ändringen sker i slutet av januari.

– Jag vill verkligen uppmana alla som får möjlighet att ansluta sig till att faktiskt göra så. Vi vet inte när den möjligheten kommer finnas igen och efteranslutningar riskerar att bli dubbelt så dyra för den enskilde. Tänk efter en extra gång innan du tackar nej, tänk på fastighetsvärdet och på kommande generationer. Nu ser vi till att koppla upp Göinge!, säger Daniel Jönsson Lyckestam (M), Kommunstyrelsens vice ordförande 

I tätorterna

Arbetet med fiberutbyggnaden i Broby fortsätter!

Fiberutbyggnaden i Broby tätort har tagit lite längre tid än planerat och Telia gräver fortsatt i Broby. Kundinstallationerna utförs under våren 2023.

Telia meddelar att när de är klara i Broby fortsätter de sin fiberutbyggnaden i Immeln.

Kontakt

Du som har frågor gällande installation och utförande kan vända dig direkt till AKEA:

Elin Nordström-Lindquist, koordinator markavtal
elin.n.lindquist@akeab.se | 0733-02 14 92

Markavtalsavdelningen
markavtal.landsbygd@akeab.se | 0733-05 39 40

Kopparnätet släcks ner

Telia investerar i mobil- och fibernäten och stänger samtidigt det gamla kopparnätet. I Östra Göinge kommun släcks kopparnätet ner 2023-11-01.

Kundtjänst för privat- och företagskunder, Framtidens nät – www.telia.se/privat/om/framtidensnat

Operatörsneutral kundtjänst – info@telekomguiden.se



Hittade du inte vad du sökte?