En händelserik höst i Östra Göinge!

Idag presenterades höstens kulturutbud i Östra Göinge och det blir en händelserik höst med utställningar, film, teater, konserter, festivaler, opera och författarbesök.

– Vi är oerhört stolta över vårt kulturutbud här i Östra Göinge. Det är Östra Göinges föreningar, studieförbund och andra aktörer inom den idéburna sektorn som tillsammans bidrar till att vi kan presentera ett så rikt utbud som vi gör. Det händer mycket i Östra Göinge helt enkelt, säger Jan Carlson, kultur- och fritidschef.

Kulturbroschyren för hösten och vintern, som denna vecka kommer i brevlådan till alla hushåll i kommunen, är fullmatad med höjdpunkter.

 

Här är bara några:

Kickoff med Rikard Söderberg, 18 september, en förtrollande kväll där Rickard med flera presenterar Malmö Operas repertoar på ett storslaget sätt.

Föredrag av Fredrik Ekdala, 22 september, en gripande och underhållande föreläsning om hur vi hanterar kriser och hur vi bättre kan förbereda oss inför kommande kriser.

Operan Carmen, 31 oktober, turnerande kammaropera om passionerad kärlek och våld.

West Side Story, en teaterresa den 4 november till Malmö Opera för att se Leonard Bernsteins mästerverk som nu fått en svensk översättning av Jason ”Timbuktu” Diakité.

Succébandet Fröken Elvis, 18 november, som tagit alla med storm tillsammans med Elvis låtar i nya arrangemang.

 

Populära familjelördagar

Dessutom fortsätter och utökar vi våra familjelördagar med olika teman varje lördag. Proffsig ansiktsmålning som följer temat, pyssel och fika. En trevlig stund och mötesplats där alla är välkomna!

Kolla in hela kulturprogrammet och planera in datumen så att du inte missar något!


Hittade du inte vad du sökte?