Dags för VO-Collegeveckan och Vårdruset!

Under vecka 42, den 18-22 oktober är det återigen dags för VO-Collegeveckan – ett evenemang som pågår runt om i hela Sverige. Det är sjunde året i rad som de regionala VO-Collegen bjuder in till lokala och regionala aktiviteter för att berätta om alla möjligheter som finns inom vård- och omsorgssektorn. Det arrangeras allt från minimässor för elever och blivande elever, öppet hus på gymnasieskolor och skoltävlingar till inspirationsverkstäder, handledardagar och föreläsningar för de som redan är yrkesverksamma.

VO-Collegeveckan är ett utmärkt tillfälle att ta reda på mer om jobb och utbildning inom vård och omsorg och vänder sig, utöver till ungdomar, även till utbildare, chefer och medarbetare i kommuner, regioner och privata vård- och omsorgsföretag samt politiker.

 

Delta i Vårdruset 2021 – precis var du vill!

I Nordöstra Skånes VO-College arrangeras motionsloppet ”Vårdruset”, detta år i en lite annorlunda tappning. I år kan nämligen alla som vill delta ge sig ut på en egen motionsrunda, när som helst under veckan. Träningsrundan registrerar du med hjälp av till exempel en app i din mobil. Därefter postar du en skärmdump av din registrerade runda på VO-College facebook-sida innan v.42 är slut.

Vi lottar ut 3 vinnare som tilldelas fina priser.
Du hittar mer information om Vårdruset och hur du gör för att delta på VO-College Nordöstra Skånes Facebook.

 


Hittade du inte vad du sökte?