Arbetsmarknadsenhetens Serviceteam – ert föreningsstöd

Serviceteamet kan erbjuda hjälp med att t.ex. tvätta av inför målning, byte av brädor, ja lite fix å trix. Kanske hjälpa till med något utskick till era medlemmar eller vid ett större arrangemang med olika förberedelser. Vi utför gärna olika typer av arbetsuppgifter för att få prova på så många olika arbeten och uppgifter som möjligt. Eftersom vårt teams sammansättning varierar över tid kan vi inte ta på oss löpande uppgifter t ex veckovis gräsklippning eller lova vårt deltagande vid återkommande arrangemang. Vi stöttar gärna upp genom tillfälliga punktinsatser.

Tiderna vi kan hjälpa er är dagtid, måndag – fredag. Vårt arbete får inte konkurrerar med andra aktörer, som ni annars hade hyrt in eller anlitat om inte vi funnits. Eventuellt material står föreningen för.

Vi är Serviceteamet!

Serviceteamet är ett gäng härliga människor som har en anställning hos Arbetsmarknadsenheten i Östra Göinge kommun som heter extratjänst. Medarbetarna i teamet kommer från olika kulturer, bakgrunder och teamet varierar hela tiden då medarbetare går vidare till andra tjänster eller påbörjar utbildningar.
Genom vårt arbete ute i föreningslivet hoppas vi att våra medarbetare får nya erfarenheter, lär sig mer om olika föreningar och breddar sitt kontaktnät.

De som leder teamet finns alltid nära till hands och kommer gärna för ett besök där vi kommer överens om vad vi kan erbjuda er för hjälp. Vi tar löpande in uppdrag och är tacksamma om  ni kontaktar oss några veckor innan ni önskar att ha serviceteamet på plats. En tidig kontakt ökar våra möjligheter att kunna hjälpa er på bästa sätt.

Ta kontakt med oss för mer information:
Anders Gunnarsson | 0709-12 77 33 | anders.gunnarsson@ostragoinge.se
Benny Kronholm | 0709-12 77 94 | benny.kronholm@ostragoinge.se


Hittade du inte vad du sökte?