Tillväxtfrukost 15 oktober

Tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Var med och delta i diskussioner om brottsförebyggande arbete och hur vi tillsammans kan skapa bättre förutsättningar i Östra Göinge. Inbjudna gäster ger sin bild av vardagen som företagare eller föreningsengagerad. Få reda på mer om hur kommunens organisation tillsammans med polismyndigheten och civilsamhälle kan motverka brottslighet.

Välkommen till ett lösningsfokuserat möte!

Panelen kommer att bestå av:
Andreas Martinsson, lokal entreprenör och delaktig i föreningen F-yra
Göran Tesfai, Säkerhetssamordnare Landskrona/Klippan
Representant från polisen.

Det bjuds på fralla och kaffe/juice.

Datum: 15 oktober
Tid: 07.30-09.00
Plats: Broby Gästis

Antalet platser är på grund av pandemin begränsade. Anmäl ditt intresse av att delta, sen återkommer Fredrik Persson, näringslivschef med bekräftelse. Berörda politiker och tjänstepersoner i Östra Göinge kommun har fått personlig inbjudan.

Vi följer utvecklingen när det gäller covid-19 och våra olika träffar kommer att anpassas utifrån gällande restriktioner och rekommendationer från myndighetshåll.

Intresseanmälan tillväxtfrukost

Vi behöver spara och behandla dina personuppgifter för att kunna hantera din anmälan till tillväxtfrukosten. Den rättsliga grunden för behandlingen är uppgift av allmänt intresse. På www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/ finns mer information om hur Östra Göinge kommun behandlar personuppgifter.

Hittade du inte vad du sökte?