Göinge Afton

gc3d5982

 

Människor, föreningar och företag som engagerar sig extra mycket i platsen de bor, lever och verkar på förtjänar att hyllas och uppmärksammas. Därför anordnar Östra Göinge kommun årligen en Göinge Afton där vi äter gott, bjuds på underhållning och hyllar våra lokala förmågor och eldsjälar.

 

Göinge Afton 2020

Östra Göinge kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hur vi ska agera när det gäller evenemang. På grund av den senaste begränsningen av allmänna sammankomster (max 50 personer) så har vi beslutat att tills vidare ställa in vårens Göinge Afton. Så snart det finns nya rekommendationer kommer nytt datum.
Med förhoppning om att vi snart möts för att ha trevligt tillsammans och fira våra pristagare!

Kontakt
Har du frågor om Göinge afton är du välkommen att kontakta Camilla Palm på 044-775 60 62 alt.
camilla.palm@ostragoinge.se.

 

Årets Göing

Årets Göing är någon som har gjort något positivt för Östra Göinge. En person som exempelvis satt Östra Göinge på kartan som en bra plats att leva, jobba och bo. Det kan även vara en vardagshjälte som gör en insats i det lilla eller en person som du känner är värd att uppmärksamma. Kvinna eller man, ung eller gammal spelar ingen roll, alla har en möjlighet att bli Årets Göing. Vinnaren hyllas under Göinge Afton.

Jarl Sjunnesson

Jarl Sjunnesson är framröstad till Årets Göing 2019
Jarl Sjunnesson, Baggagården, är 2019 års Årets Göing. Av de fem som var nominerade och gick att rösta på är det han som fått flest röster.

Saxat från de inkomna motiveringarna om Jarl:

”Han driver sitt ekologiska företag Baggagården, värnar sina köttdjurs välbefinnande och hälsa. I den egna gårdsbutiken säljs det egenproducerade köttet, hallonen och sparrisen. Produkterna håller toppklass och de tillsammans med mat och musikvandringar han arrangerar har satt Östra Göinge på kartan. Med en kärlek till både djuren, sitt yrke, god mat, musik och bygden är han en fantastisk ambassadör för Östra Göinge. Tack vare Jarl med familj på Baggagården kan vi få förmånen att njuta av fantastiskt kött, sparris, hallon, julgranar, nyslipade slalomskidor och härliga mat- och musikvandringar.”


 

 


Hittade du inte vad du sökte?