Göinge Afton

gc3d5982

Göinge Afton!

En plats behöver sina eldsjälar. Människor, föreningar och företag som engagerar sig extra mycket i platsen de bor, lever och verkar på förtjänar att hyllas och uppmärksammas. Därför anordnar Östra Göinge kommun årligen en Göinge Afton där vi äter gott, bjuds på underhållning och hyllar våra lokala förmågor och eldsjälar.

Har du frågor om Göinge afton är du välkommen att kontakta Camilla Palm, 044-775 60 62
camilla.palm@ostragoinge.se

ÅRETS GÖING!

Årets Göing är någon som har gjort något positivt för Östra Göinge. En person som exempelvis satt Östra Göinge på kartan som en bra plats att leva, jobba och bo. Det kan även vara en vardagshjälte som gör en insats i det lilla eller en person som du känner är värd att uppmärksamma. Kvinna eller man, ung eller gammal spelar ingen roll, alla har en möjlighet att bli Årets Göing.

Ingela Winther är Årets Göing 2018 
En plats behöver sina eldsjälar. Och Ingela Winther är tveklöst en sådan! Det var en stolt och rörd Ingela som mottog nyheten strax efter lunch då kommunalrådet Patric Åberg ringde och gratulerade. ”Det här är jätteroligt! Det är så otroligt glädjande att få en så fin utmärkelse” sade en stolt Ingela.

Motivationen lyder; ”Ingela brinner för att alla medlemmar i föreningen FUB Östra Göinge ska få en innehållsrik fritid med meningsfulla aktiviteter, resor och trevligheter. Med ett enormt engagemang och hjärta ställer hon upp för alla. Hon är en riktig glädjespridare och lever för orden – Lika för alla.”Läs om pristagarna Göinge Afton 2017!
 

 

Hittade du inte vad du sökte?