Göinge Afton

gc3d5982

 

Människor, föreningar och företag som engagerar sig extra mycket i platsen de bor, lever och verkar på förtjänar att hyllas och uppmärksammas. Därför anordnar Östra Göinge kommun årligen en Göinge Afton där vi äter gott, bjuds på underhållning och hyllar våra lokala förmågor och eldsjälar. Konferencier 2019 är Håcan Nilsson.

 

Göinge Afton 2019

Datum: 9 maj, 2019

Tid: 18:00 – 23:30

Plats: Knislinge Folkets park

Kostnad: 250 kr OBS! Det är inte möjligt att köpa biljetter i samband med eventet. Biljetterna måste köpas digitalt här. Här kan du se hur Östra Göinge kommun behandlar dina personuppgifter.

Kontakt
Har du frågor om Göinge afton är du välkommen att kontakta Camilla Palm på 044-775 60 62 alt.
camilla.palm@ostragoinge.se.

 

Årets Göing

Årets Göing är någon som har gjort något positivt för Östra Göinge. En person som exempelvis satt Östra Göinge på kartan som en bra plats att leva, jobba och bo. Det kan även vara en vardagshjälte som gör en insats i det lilla eller en person som du känner är värd att uppmärksamma. Kvinna eller man, ung eller gammal spelar ingen roll, alla har en möjlighet att bli Årets Göing. Vinnaren hyllas under Göinge Afton.

Ingela Winther blev utsedd till Årets Göing 2018
En plats behöver sina eldsjälar. Och Ingela Winther är tveklöst en sådan! Det var en stolt och rörd Ingela som mottog nyheten strax efter lunch då kommunalrådet Patric Åberg ringde och gratulerade. ”Det här är jätteroligt! Det är så otroligt glädjande att få en så fin utmärkelse” sade en stolt Ingela.

Motivationen lyder; ”Ingela brinner för att alla medlemmar i föreningen FUB Östra Göinge ska få en innehållsrik fritid med meningsfulla aktiviteter, resor och trevligheter. Med ett enormt engagemang och hjärta ställer hon upp för alla. Hon är en riktig glädjespridare och lever för orden – Lika för alla.”

Rösta på Årets Göinge 2019


 

 


Hittade du inte vad du sökte?