Måltidsenhetens matblogg



skiss_badge_38mm_webbVälkommen till vår blogg!

Bloggen drivs av Måltidsenhetens Emelie Torndahl som arbetar som 1:e kock på Göinge Utbildningscenter (GUC) i Sibbhult, Östra Göinge kommun.

Kommentera eller fråga oss om du undrar över något. Din kommentar kommer att skickas via e-post till Jenny Skagerholm, som är enhetschef i måltidsenheten. Jenny eller Emelie bemöter sedan via e-postsvar eller via bloggen.

 

 

Nyhet! Följ oss även på Instagram!   https://www.instagram.com/matislajf/

 

 

 

Mynta och Salvia

24 maj, 2018

Idag doftar det gott i matsalen på Agnebergs förskola, då barnen pyntat med Mynta och Salvia och små söta nyckelpigor att ha på borden.

 


Hittade du inte vad du sökte?

På Kviingeskolan har man gjort nässelsoppa till lunch.

3 maj, 2018

 


Hittade du inte vad du sökte?

Taco buffé

19 april, 2018

Idag har man serverat tacos buffé runtom på skolorna och förskolorna

Här är en bild från Lille Mats förskola när man lagt upp avdelningsvis


Hittade du inte vad du sökte?

Timbalkost

19 april, 2018

Timbalkost (passerad) på Lindgården till våra äldre som behöver det.

Köttfärsfärsgratäng med persiljeströssel, bön paté och brunsås.


Hittade du inte vad du sökte?

Studiebesök

17 april, 2018

Idag har Osby kommun kost-och städ varit på studiebesök hos oss och vi fick möjligheten att visa upp vår verksamhet!


Hittade du inte vad du sökte?

Värdefull medarbetare!

14 april, 2018

Här har vi Sabina Johansson som jobbar i Snapphaneskolans kök.

Hon är en go och glad arbetskamrat som livar upp stämningen.

Hennes 3 ord om måltidsenheten: Ekologiskt, matsvinn och goa arbetskamrater.

Hennes dolda talang är att komma med bra idéer!

 

 

 


Hittade du inte vad du sökte?

10 april, 2018

Idag har Sabina gjort Zucchini-morotsbiffar på Snapphaneskolan till dagens vegetariska alternativ


Hittade du inte vad du sökte?

10 april, 2018

Frasiga morotschips serverades som tillbehör till dagens lunch idag!


Hittade du inte vad du sökte?

Värdefull medarbetare!

5 april, 2018

Här har vi Irene Henriksson som jobbar i Prästavångskolans kök. Hon är en glad och positiv medarbetare.

Hon beskriver måltidsenheten med 3 ord: Nytänkande, nyttigt, och miljövänligt.

Hennes dolda talang är att inspirera det Sri Lanka köket i det svenska köket!

 

 


Hittade du inte vad du sökte?

kikärtsallad i vårens färger!

5 april, 2018


Hittade du inte vad du sökte?