Köket Kviingeskolan

Välkommen till skolrestaurangen på Kviingeskolan i Hanaskog!

Jag som är kock här i köket heter Marie.

På Kviingeskolan serveras skollunch till ca 180 elever och lärare. Här serveras även frukost och mellanmål till barnen på Kviingeskolans fritidshem. Huvudkomponent lunch (t ex kött och sås) tillagas på Agnebergs förskola i Hanaskog (ligger mitt emot skolan) och levereras till hit i värmevagnar. Potatis/pasta/ris samt sallader görs på plats i Kviingeskolan.
Köket och matsalen är alldeles nyrenoverat och fräscht!

 

 

Har ni några frågor om maten så kom till mig i köket!

Telefonnummer till köket är 044-775 63 98.

För mer information om maten i skolan, klicka här.

 

 

 

 


 

 

  • Köket och matsalen har just genomgått en större renovering och matsalen har fått nya möbler. Vi arbetar mycket med att förhöja stämningen och skapa ett lugn i måltidssituationen.
  • Jag vill gärna ha dina synpunkter om vad du tycker att jag ska jobba med för att förbättra servicen till Dig.
  • Det är Agnebergs förskola i Hanaskog som tillagar huvudkomponenterna till vår lunch. Resten lagar vi själva på plats. Vi har minst två rätter att välja på till lunch, vilket uppskattas mycket av våra elever. Minst en rätt är dagligen vegetarisk, vilket är bra för både miljön och hälsan så jag hoppas att ni låter er väl smaka.

 

  • Kviingeskolans kök är ett mottagningskök och huvudkomponent lunch (t ex kött och sås)  tillagas på Agnebergs förskola i Hanaskog och skickas till oss varm varje dag. Potatis/pasta/ris samt grönsaker och ett rikligt salladsbord gör jag själv. Jag tillagar även frukost och mellanmål till fritidshemmet på Kviingeskolan.

Hittade du inte vad du sökte?