Köket Glimåkraskolan

Välkommen till skolrestaurangen på Glimåkraskolan i Glimåkra.

Vi som jobbar som kockar här i köket heter Veronica och Anette.

På Glimåkraskolan serveras skollunch till ungefär 200 elever och lärare. Dagligen erbjuds till lunch en valmöjlighet mellan 2-3 olika maträtter

Här serveras även frukost och mellanmål till barnen på Glimåkraskolans fritidshem. I köket tillagas potatis, pasta, ris samt salladsbuffén till skollunchen medan huvudkomponenten (t ex kött och sås) tillagas på Göinge utbildningscenter i Sibbhult och levereras hit i värmevagnar.

Har ni några frågor om maten så kom till oss i köket!

Telefonnummer till köket är 044-775 63 32

För mer information om maten i skolan, klicka här.

 

 

 


 

 

 

 

  • Göinge utbildningscenter i Sibbhult levererar huvudkomponenten ( t ex kött + sås) till skollunchen. Det finns 2-3 rätter att välja på varje dag, varav minst en av dessa är vegetarisk. Vegetarisk mat är bra för både hälsa och miljö så vi hoppas att ni låter er väl smaka!
  • Glöm inte att säga till oss i köket om ni har någon synpunkt kring måltiderna. Vi vill gärna ha dina synpunkter om vad du tycker att vi ska jobba med för att förbättra servicen till Dig.

 

 

  • Glimåkraskolans kök är ett mottagningskök, dvs vi tillagar bikomponenter som potatis, pasta, ris och grönsaker (salladsbuffén och varma). Huvudkomponenten (t ex köttbullar och sås, tillagas på Göinge utbildningscenter i Sibbhult och skickas till oss varm varje dag. Vi tillagar även frukost och mellanmål till fritidshemmet på Glimåkraskolan.

Glimåkraskolans matrådsprotokoll hittar du här

Läsåret 18/19:

 

Hittade du inte vad du sökte?