Jobba i Östra Göinge

Östra Göinge kommer behöva skickliga medarbetare till företagen och kommunen i framtiden. Från Östra Göinge har du dessutom nära till en stark arbetsmarknad.

Från Östra Göinge pendlar du enkelt till orter som Kristianstad, Hässleholm och Älmhult med flera. I kommunen finns stora arbetsgivare som t. ex Sibbhultsverken, HAKI och Tarkett. Östra Göinge är en gammal industriort och industrierna står fortfarande för en stor del av arbetstillfällena även om andra näringar börjat växa fram de senaste åren.

Är du företagare?

Vi prioriterar en personlig kontakt med dig som företagare efter dina behov och önskemål. Nystartade företag har vi stöd för och rådgivning via till exempel Nyföretagarcentrum, Almi och Krinova. Vi på kommunen hjälper gärna till med det vi kallar företagslotsning där vi försöker identifiera svårigheter och hur det går att förenkla och stödja din process. Har du frågor och funderingar om näringslivet och dess förutsättningar i Östra Göinge kontakta gärna Näringslivschefen Fredrik Persson.

Vi jobbar ständigt med att förbättra företagsklimatet i kommunen och i senaste rankingen som Svenskt Näringsliv gör ligger vi på plats 107.

Det skall vara bra och kännas enkelt att bo, driva och verka med sitt företag i Östra Göinge.

Läs gärna mer om vårt näringsliv

LEDIGA JOBB HOS ÖSTRA GÖINGE KOMMUN