Kultur och fritid

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har beslutat om förändrade restriktioner och råd som delvis börjar gälla från och med 12 januari 2022.

Fritids- och idrottsanläggningar

Kommunens samtliga fritids- och idrottsanläggningar är fortsatt öppna dock med begränsat antal besökare. Anslag sitter uppe på respektive anläggning som anger besöksantalet. Öppettiderna på sim- respektive ishall kan också komma att påverkas. Håll dig uppdaterad via respektive webbsida på kommunens webbplats.

 

Bibliotek

Biblioteken har fortsatt öppet med ordinarie öppettider, dock med begränsat antal samtidiga besökare. En begränsning som också påverkar möjligheten att använda biblioteken som läs- och studieplats. Följ bibliotekens verksamhet på snokabibliotek.se

Som tidigare uppmanar vi våra besökare att använda de digitala tjänsterna så långt som möjligt, till förmån för de personer som inte har den möjligheten.

 

Fritidsgården Knislinge

Tills vidare genomförs fritidsgårdens planerade aktiviteter. Gå in på fritidsgårdens instagramkonto @knislingefritidsgard för att läsa mer om dessa.

 

Kulturarrangemang

Aktuella arrangemang hittar du under fliken Evenemang.

 

Allmänt

Särskild information har skickats ut till samtliga föreningar gällande deras verksamhet och hur den påverkas av de nya restriktionerna som gäller från 12 januari 2022.
En information som vi uppmanar alla föreningar att ta del av och följa.

Folkhälsomyndigheten har aviserat att de kommer att ompröva åtgärderna var 14:e dag vilket innebär att nya beslut kan komma att ske med kort varsel, så vi uppmanar alla att hålla sig uppdaterade via kommunens hemsida samt att idrottsföreningar håller sig uppdaterade via sina specialförbund.

I övrigt hänvisar vi till de allmänna råden som gäller för tillfället, bland annat att stanna hemma om man har sjukdomssymtom och att alla bör undvika miljöer med trängsel.

Håll dig uppdaterad via vår hemsida www.ostragoinge.se/corona och via våra olika sociala medier.

 

Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbplats.

 


 

 

Hittade du inte vad du sökte?