INFO GÄLLANDE UPPSTART FÖR GRUNDLÄGGANDE OCH GYMNASIAL VUX!!

Du som läser grundläggande eller gymnasial vuxenutbildning ska idag ha fått ett mail angående uppstarten nästa vecka. Eftersom vi har en rådande pandemi i världen ser uppstarten lite annorlunda ut i år.

Uppstarten sker 19 augusti mellan 08:30 och 12:00. Det är Drop-In så du kan komma när du vill mellan dessa tider. Om du inte kan komma, meddela gärna det med ett SMS på 0709536400.

På uppstarten kommer du att få reda på:

-Vilka lektionstillfällen du har och vilken dag och tid du har din första lektion.

-Vilka din/dina lärare är

-Dina nya inloggningsuppgifter

-Grundläggande information om skolan och dess regler. Personal såsom lärare och Studie- och yrkesvägledare kommer att finnas på plats för att svara på dina frågor.

Kolla gärna på www.guc.nu för info om kurslitteratur, schema och kontaktuppgifter till personal.

Läser du en flexkurs i matematik kan du komma antingen torsdagen 20/8 klockan 17:00 eller måndagen 24/8 klockan 17:00 för vidare info.

OM du känner minsta sjukdomssymptom ber vi dig att stanna hemma. Det kan även vara så att du får vänta utanför skolan ifall det är för mycket folk inne i lokalen. Vad god visa hänsyn till detta och försök hålla avstånd. Vill du träffa någon måste du boka tid. Kontaktuppgifter finns på hemsidan.

OBS! Har du fått uppstartstid via ditt antagningsbesked skall du inte komma till Drop-In. Då ska du gå den tiden du fått på ditt antagningsbesked.

 

Välkommen 🙂