Föredragsserie: #metoo – 3 år senare med Gabriella Håkansson (ersätter Martina Montelius)

Kategori:

Datum: 19 oktober, 2020

Tid: 19:00

Plats: Kulturhuset Vita Skolan

Kostnad: Fri entré - Biljett krävs

Arrangör: ABF Skåne Nordost, Marika Wachtmeister och Kultur & Fritid

E-post till arrangör: kultur@ostragoinge.se

Beskrivning:

Gabriella Håkansson, svensk författare, essäist och litteraturkritiker bosatt i Malmö. Hennes romantriologi (Adlermans arvinge, Kättarnas tempel och ej ännu utgivna Nya Londinium) om det tidiga 1800-talets London har hyllats av kritikerkåren.

Gabriella Håkansson var en av de 18 kvinnor som berättade om kulturprofilens övergrepp i Matilda Gustavssons prisbelönta reportage i DN hösten 2017. Till vår föredragsserie #metoo – tre år senare kommer Gabriella Håkansson för att berätta om sina erfarenheter i ämnet inom den litterära världen.

(Föredraget ersätter Martina Montelius som dessvärre har ställt in pga sjukdom)

 

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer Endast 40 biljetter släpps.

Biljetter hämtas/bokas på något av biblioteken eller bokas via epost: kultur@ostragoinge.se eller via telefon 044 775 61 40 (under Broby Biblioteks öppettider).

OBS! Inget insläpp utan biljett, men de som redan har bokat biljett till måndagens nu inställda föreläsning med Martina Montelius har självklart en plats.

 

 

Föredraget planeras även att livesändas

 

För att ni ska kunna uppleva våra arrangemang på ett tryggt sätt vidtar vi ett antal åtgärder. Läs mer om det här: https://www.ostragoinge.se/information-gallande-coronaviruset-covid-19/information-om-kommande-evenemang-och-aktiviteter/

 

 

Loading Map....


Hittade du inte vad du sökte?